ÖSAB
Örnsköldsviks Skärcentra AB

Laserskärning, gasskärning och vattenskärning samt kantpressning

Vår erfarna team och världsledande utrustning gör oss i stand att erbjuda mekanisk montering och konstruktion, samt prototyptillverkning och konceptutveckling.

Orderförfrågan

Upplev skräddarsydd precision och en sömlös produktionsprocess med ÖSAB! Vi är din partner när det gäller vatten- och laserskärning samt kantpressning. Med vår expertis och moderna teknik kan vi leverera resultat som överträffar förväntningarna. Gör en orderförfrågan hos oss och upplev fördelarna:
Skräddarsydda lösningar: Varje projekt är unikt, och vårt team skapar skräddarsydda lösningar som passar perfekt för dina behov.

Precision: Våra avancerade tekniker garanterar exceptionell precision i varje snitt och böjning, vilket resulterar i felfria resultat.

Effektivitet:
Med ÖSAB får du inte bara högkvalitativa resultat, utan också en effektiv produktionsprocess som sparar tid och minimerar slöseri.
Mångsidighet: Oavsett om det är tunnplåt eller tjockare material, enkel geometri eller komplexa former, kan vi hantera en mängd olika material och designutmaningar.

Ökad lönsamhet: Vår precision och effektivitet betyder inte bara kvalitet, utan också ökad lönsamhet för ditt projekt.
​​​​​​​
Fullständig tjänst: Från koncept till färdig produkt tar vi hand om hela processen, vilket ger dig en smidig och pålitlig lösning.
Kontakta oss idag för att göra en orderförfrågan och låt ÖSAB föra din vision till verklighet med våra exceptionella vatten- och laserskärnings- samt kantpressningstjänster. Erbjud din verksamhet det bästa inom metallbearbetning!